Overslaan naar content

OPEN SOLLICITATIE

Op locatie
  • Krimpen aan den IJssel, Zuid-Holland, Nederland
HR

Functieomschrijving

Vacature: Open sollicitatie bij TK Home Solutions

Ben jij klaar om deel uit te maken van een dynamisch team dat zich richt op innovatie en topkwaliteit in de productie van trapliften? TK Home Solutions, is altijd op zoek naar gedreven specialisten die zich willen ontwikkelen en een steentje bij willen dragen op het gebied van innovatie en kwaliteit. 


Over TK Home Solutions BV:

Bij TK Home Solutions staat al meer dan 70 jaar klantgerichtheid en innovatie centraal. Wij leveren maatwerk trapliften die perfect passen bij elke trap en interieur, van klassiek tot modern. Onze geautomatiseerde productieprocessen met robotica zorgen voor nauwkeurigheid en topkwaliteit, waardoor veiligheid en comfort gegarandeerd zijn.


Vereisten

Jouw nieuwe functie:

Ben jij klaar om je aan te sluiten bij een dynamisch team dat zich volledig richt op innovatie en topkwaliteit in de productie van trapliften? TK Home Solutions zoekt gedreven professionals zoals jij voor diverse technische en ondersteunende functies in Krimpen aan den IJssel of in regio's door het land. Als onderdeel van ons gepassioneerde team krijg je de unieke kans om een cruciale rol te spelen in het verwezenlijken van onze missie. Jouw specifieke taken zullen worden afgestemd op jouw kwalificaties en ervaring. 

Ben jij er klaar voor om jouw talenten in te zetten voor een bedrijf dat zich inzet voor innovatie en kwaliteit? 


Wat wij jouw graag bieden:

Bij TK Home Solutions krijg je de ruimte om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen. We bieden natuurlijk een marktconform salaris en reiskostenvergoeding. Daarnaast ontvang je maar liefst 40 verlofdagen en een einde jaar uitkering vergelijkbaar met een 13e maand. Al onze overige arbeidsvoorwaarden zijn volgens de cao Metalektro.


Interesse?

Stuur dan je CV met een korte motivatie naar ons toe en solliciteer vandaag nog! Twijfel je nog of heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op, ik vertel je graag meer over onze organisatie en de mogelijkheden.


Angela van Pelt, HR Adviseur | angela.vanpelt@tkelevator.com | 0621622078

We vinden het belangrijk om diversiteit en inclusie te bevorderen, omdat we geloven in een werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd, gerespecteerd en vertegenwoordigd voelt.


of