Financieel Accountant

Omschrijving

Binnen TK Home Solutions BV zijn wij voor onze afdeling Controlling, Accounting & Risk op zoek naar:

Financiele accountant

TK Home Solutions BV (hierna TK genoemd) - 65 jaar actief in de markt van trapliften - is één van de gegarandeerde trapliften. Bij TK staat betrouwbaarheid en innovatie hoog in het vaandel. Onze trapliften worden 100% op maat gemaakt, passend bij elke trap en elk interieur van klassiek tot modern.

Onze fabriek in Krimpen aan den IJssel kent een hoogwaardige productie. Het lasproces is volledig met robots om daarmee de verwachte en de kwaliteit te minimaliseren. Hierdoor is veiligheid en comfort gegarandeerd.

Binnen TK zijn we erop gericht om onze processen continu te verbeteren om zo de hoogst haalbare standaard in onze branche te behalen. Onze kerncompetenties zijn innovatie, topkwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid.


Doelstelling

Het verwerken en vastleggen van financiële administratieve gegevens op specifieke subadministraties, verwarrend een nauwkeurige en geleidelijke financiële administratie te verbergen.


Functieomschrijving

Als Financial Accountant beheer je de financiële (grootboek)rekeningen van een specifieke subadministratie. Van deze subadministratie verwerk je financiële gegevens en leg deze vast. Denk aan administratie van: voorraad, projecten, debiteuren, crediteuren, activa en voorzieningen. Verzorg ook je diverse aangiften. Verder behorend tot jouw verantwoordelijkheden:

 • Toezicht houden op en controleren van mutaties tbv correcte grootboekrekeningen
 • Het aansluiten van sub/grootboek en bepalen van diverse voorzieningen mbt maand/kwartaal/jaar afsluitingen
 • Het mede opstellen van periodieke financiële rapportages en (ad hoc) overzichten voor zowel intern als extern gebruik
 • Crediteurenadministratie en opvolging daarvan bij ontbrekende informatie
 • Het zorgdragen voor (een deel van) de maandafsluitingsprocedure

In deze functie heb je zowel interne als externe contacten voor de werking van financiële administratieve informatie en om zaken af ​​te stemmen. Dit doe je met interne medewerkers en leidinggevenden, maar ook met leveranciers, opdrachtgevers van overheidsinstanties. Bovendien heb je contact met accountants over de jaarlijkse controle om informatie te verstrekken en toe te lichten.

Vereisten

Functie eisen

 • HBO opleidingsniveau in financiële richting (bedrijfseconomie, accountancy, etc.)
 • Minimaal 5 jaar werkervaring
 • Proactieve houding met verantwoordelijkheidsgevoel
 • Affiniteit met cijfers en veilige werkwijze.
 • Goede kennis van Excel
 • Ervaring met Navision is een pré

Interesse

Ben je geïnteresseerd in deze functie, ga dan snel naar onze vacaturepagina https://tkhomesolutions.recuitee.com en solliciteer.